Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Квара» – переможець Суперкубку Житомирського району-2020!

Дата: 13.07.2020 10:47
Кількість переглядів: 398

У напруженому та драматичному матчі за звання володаря Суперкубка Житомирського району, який відбувся 12 липня на Спартак Арені м. Житомир, гравці ФК «Квара» (Кам’янка) перемогли команду «Танкіст» (Новогуйвинське).

Про це повідомляє сайт Житомирської районної федерації футболу.

Першими відкрили рахунок у грі футболісти з смт Новогуйвинське – Рибальченко відгукнувся на точну передачу в карному майданчику та без проблем поклав м’яч у лівий нижній кут. У другому таймі «Танкіст» не реалізував вихід віч-на-віч, а згодом отримав гол у власні ворота – Корнійчук завдав влучного удару головою після розіграшу кутового. Переможний же гол під завісу матчу забив Багінський, який гарматним ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив у ближню дев’ятку. У підсумку – 2:1 на користь «Квари».

Суперкубок Житомирського району з футболу-2020

«Квара» (Кам’янка) – «Танкіст» (Новогуйвинське) – 2:1 12 липня 2020 р. Житомир. «Спартак Арена». Арбітр – А. Римчук. Голи: А. Корнійчук, М. Багінський – Ю. Рибальченко.

https://youtu.be/-uqEfbExtfU

Голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка привітав учасників районних змагань футболу з початком нового футбольного сезону 2020 року, зазначив, що цьорогіч районна федерація буде підтримувати статус кращої в Україні за підсумками сезону-2019, подякував за допомогу в організації футбольного процесу генеральному партнеру Ігорю Ходаку й всім небайдужим,  які долучаються до розвитку та популяризації футболу, а також побажав командам яскравого сезону.

Захід відвідали й представники Житомирської обласної асоціації футболу – голова асоціації Руслан Павлюк, перший заступник голови Віктор Радушинський, заступник голови Володимир Дорошенко, які відзначили роботу районної федерації футболу в минулому сезоні, вручивши комплект форм і м’ячів у подарунок, та побажали вдалого футбольного сезону нашій федерації.

Фотозвіт з Суперкубку району можна завантажити тут: ФОТО.

Нагадаємо, що Вища та Перша ліги району розпочнуться вже наступної неділі, 19 липня. ФК "Довжик" (Довжик) зустрінеться з "Танкістом" (Новогуйвинське), а "Квара" (Кам’янка) з "Пак-Трейд" (Висока Піч).

Вітаємо наших земляків та бажаємо подальших перемог!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь