Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Сонячному вшанували пам'ять Героя Володимира Гнатюка

Дата: 22.06.2020 09:53
Кількість переглядів: 402

20 червня – день народження Володимира Гнатюка, який загинув, захищаючи суверенітет України. Цього дня пам’ять захисника вшанували рідні, друзі та представники Оліївської сільської ради.

До початку проведення АТО Володимир упродовж 15 років служив контрактником у 13 батальйоні 95-ї окремої аеромобільної бригади. Згодом з армії звільнився і на Схід відправився добровольцем.

Володимир пройшов шлях справжнього десантника від посади старшого навідника аеромобільного взводу аеромобільної роти до снайпера та старшого стрільця аеромобільного взводу аеромобільної роти.

У 2002 році разом зі своїм 13-м батальйоном Володимир виконував службові обов’язки у складі миротворчої місії у Косово, у 2004 році – в Іраку.

Після повернення з Іраку Володимир здійснив своє бажання навчатися: успішно склав іспити та став курсантом Київської академії внутрішніх справ.

У 2008 році одружився, у 2009 народилася донька Марта.

За сімейними обставинами у 2010 році Володимир звільнився із Збройних Сил України.

Коли для України настали нелегкі часи, Володимир вирішив стати на захист своєї країни. В кінці листопада 2014 року старший солдат Гнатюк Володимир Володимирович, як досвідчений спеціаліст, справжній військовий і чоловік, вже виконував бойові завдання в зоні АТО у складі 90 батальйону.

Переживаючи всі труднощі, всі нелегкі умови, всі трагічні обставини, Володимир пройшов весь Донецький аеропорт, рятував своїх товаришів, заслужив почесне звання «кіборг» з позивним «Фотограф». Але, навіть втративши багатьох своїх найближчих товаришів, Володимир завжди вірив, що все буде добре. Прагнув повернутися скоріше додому, адже вдома були мама, дружина, маленька донька та інші рідні, які переживали і чекали.

26 лютого 2015 року трагічно обірвалося життя прекрасної людини, сина, брата, люблячого батька та чоловіка Гнатюка Володимира Володимировича. Він загинув під час мінометного обстрілу в селі Водяне Ясинуватського району Донецької області.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь