Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Оліївської сільської ради долучилися до привітань дільничних офіцерів

Дата: 19.06.2020 09:34
Кількість переглядів: 1039

Фото без описуЩороку 18 червня дільничні офіцери відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Долучились до привітань стражів закону і представники Оліївської сільської ради. За мужність та відвагу правоохоронцям нашої громади вручили подяки та квіти.

Секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко, вітаючи дільничних офіцерів з професійним святом, зазначив, що на сьогодні поліцейський має важливу та дуже відповідальну роботу, адже жителі громади звертаються в першу чергу з різними питаннями та проблемами до поліцейських - як до представників влади.

«Сьогодні ви завжди на передовій, завжди знаходитесь серед людей, щоденно пропускаєте всі проблеми та конфлікти крізь себе. Хочу побажати вам вдячності від тих людей, якими ви опікуєтеся, гідної оцінки вашої роботи від держави, кар’єрного зростання, добробуту. Від імені нашої сільської ради  прийміть наші щирі вітання! Дякуємо вам за вашу роботу!», - привітав правоохоронців Анатолій Мельниченко.

Саме свято започаткували ще в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Варто зазначити, що професія поліцейського по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих сьогодні. Обов’язки дільничних офіцерів також не з простих: захист громадян, охорона порядку, профілактична робота тощо. Саме від роботи дільничного залежить спокій мешканців населених пунктів. Тож, зі святом вас!

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь