Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аварійні дерева біля будинків у Троковичах ліквідовують

Дата: 04.06.2020 11:22
Кількість переглядів: 791

  Триває ліквідація аварійних дерев біля будинків по вулиці Житомирській у селі Троковичі. Сподіваємося, цей процес обмежиться територією від будинків до залізничного переїзду, як і було домовлено Оліївською сільською радою з представниками Черняхівської райдержадміністрації під час зустрічі 20 травня. Представники Оліївської сільської ради контролюють даний процес.

   Нагадаємо, 19 травня вздовж дороги Піщанка-Троковичі-Велика Горбаша невідомі особи почали зрізати дерева. Дізнавшись про даний факт,  представники Оліївської сільської ради одразу виїхали на місце події. Прибувши на територію вирубки, вдалося встановити, що з дозвільних документів чоловіки мали договір з Черняхівською РДА. У свою чергу, представники Оліївської сільської ради викликали поліцію, для подальшого розслідування цієї ситуації, адже земельна ділянка відноситься до Оліївської ОТГ.

   Проблема з аварійними деревами біля житлових будинків неподалік від залізничного переїзду існує давно. Проте, у ході перевірки вдалося встановити, що представники підрядної організації мали намір зрізати не лише аварійні дерева, які заважають житловим будинкам, а й цілком здорові тополі - загалом близько 450 дерев. І почали роботи не з цих аварійних дерев біля будинків, а з цілком здорових тополь, що росли метрів за 400 від власне цих будинків. Таким чином зрізані дерева не несли шкоди спорудам. 

   Розпочалися довгі суперечки. Оліївська сільська рада відстоює позицію, що потрібно зрізати виключно аварійні дерева біля будинків та вбік залізничного переїзду, що нависають над дорогою, якою діти дістаються до навчальних закладів. Всі інші дерева вбік Троковичів не чіпати! Цю ж позицію підтримали жителі Троковичів на громадських слуханнях.

   Оліївська сільська рада вдячна Черняхівській РДА за розуміння проблеми і досягнення діалогу у цьому непростому питанні. Водночас, сподіваємося, що Черняхівська райдержадміністрація дотримає обіцянку, дану її представником Петром Трохименком «розпочати роботу з тієї сторони, де дійсно дерева аварійні і загрожують життю людей і електролінії, до з’ясування інших питань», що зафіксовано в відеосюжеті Житомир.info.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь