Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 29.05.2020 08:25
Кількість переглядів: 820

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчальної пори! Ось і завершується черговий навчальний рік.

     Цей навчальний рік був і цікавим, і складним водночас для всіх. Складний і зовсім несхожий на всі попередні. Але яким би нетиповим і важким  не видався цей навчальний рік,  він також був неймовірним. Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекають і діти, й дорослі.  І, нажаль, цього року в зв’язку з карантином,  ми не зможемо зустрітися на традиційному Святі Останнього дзвоника.  Цьогоріч не буде святкових шкільних лінійок, невимушених посиденьок у класі, веселих екскурсій та весняних шкільних пікніків. Але це не привід засмучуватись! 

Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по-різному. Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож від усього серця бажаю учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку. Сподіваємося, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової  подорожі країною Знань.

А для випускників сьогоднішній дзвоник пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони стали дорослими людьми.

Дорогі випускники! Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, а попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять  чисте і світле майбутнє.

Хочеться висловити слова щирої вдячності усім вчителям за самовіддану і натхненну працю, навіть в таких незвичних умовах, як дистанційне навчання, за любов до своїх вихованців. Своєю невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

 Також хочеться сказати велике спасибі батькам наших учнів. Адже в цьому році без  вас, шановні батьки, без вашої підтримки нам не вдалося б досягти успіху. Всім батькам зичу, щоб діти обов’язково виправдали їхні батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

 Тож вітаю усіх із святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові изнання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє!

 Бажаю всім міцного здоров`я, щастя, миру і злагоди, сімейного добробуту, здійснення усіх планів і нових перемог!     Хай щастить!!!

З повагою,

секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко 

та депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь