Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська сільська рада звернулася в поліцію щодо поширення неправдивих чуток

Дата: 05.05.2020 11:10
Кількість переглядів: 2276

Оліївська сільська рада звернулася до правоохоронних органів щодо поширення неправдивих чуток щодо нібито зловживання владними повноваженнями посадовими особами Оліївської сільської ради. Так на Інтернет-сайтах, у друкованому виданні та в соціальній мережі було прозміщено неправдиві чутки про те, що сільська рада нібито заплатила за прибирання снігу 177 тисяч гривень.

 

Дійсно були заключені договори, проведено тендер, було визначено переможців на очищення снігу під час зимового періоду 2019-2020 року. Проте, у зв'язку з тим, що не було потреби у таких роботах, жодної гривні сільська рада даним підприємствам не заплатила. 

 

Оліївська сільська рада звернулася до Черняхівського РВ національної поліції України в Житомирській області щодо поширення неправдивих чуток у мережі «Фейсбук» жителькою села Троковичі, яка вказала, що Оліївська сільська рада за вищевказані роботи заплатила 177 тисяч гривень. А також до Житомирського РВ національної поліції України в Житомирській області щодо не правомірних дій посадових осіб громадського обєднання у вигляді поширення неправдивих чуток в інформаційному віснику, на сайтах і в соцмережах.

 

Закликаємо громадян, активістів не поширювати відкриту брехню та неправду. У разі виявлення подібних випадків у подальшому, також будемо по кожному пункту звертатися до правоохоронних органів для притягнення відповідних осіб до відповідальності, згідно чинного законодавства.

 

«Ми завжди відкриті для всіх громадян. Якщо вас цікавить певна інформація, кожен може звернутися до сільської ради з відповідним запитом і отримати відповідь з будь-якого питання», - підкреслив секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко.

 

 

Прес-служба Оліївської сільської ради

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь