Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській сільській раді провели сесію на свіжому повітрі

Дата: 04.04.2020 21:50
Кількість переглядів: 1717

   3 квітня відбулася тридцять третя сесія сьомого скликання Оліївської сільської ради під головуванням секретаря Ради Анатолія Мельниченка. Засідання провели на свіжому повітрі з дотриманням правил безпеки за умов карантину.

   Депутати розглянули важливі для життєдіяльності громади питання, які не можна було далі відкладати.

 Зокрема, було прийнято чергове важливе рішення про виділення коштів на відшкодування витрат на лікування учасників АТО. Ще одне прийняте рішення стосується надання матеріальної допомоги учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.

   Також, заслухавши начальника відділу освіти Олександра Антонюка, депутати надали дозвіл на придбання меблів, посуду, технологічного обладнання для закладів освіти Оліївської сільської ради.

  Після доповіді начальника відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василя Городнюка депутатами було прийнято рішення про співфінансування будівництва дошкільного навчального закладу в селі Оліївка по вулиці Зоряній, 1В. Діти - майбутнє нашої громади і України. Освіта є одним з головних пріоритетів для Оліївської сільської ради. Звичайно, зведення такого важливого об’єкту є досить дороговартісним. Тому проект будівництва дошкільного закладу було подано до державного фонду регіонального розвитку та перебуває на розгляді. Планується, що даний проект буде реалізовано у співфінансуванні: 50% за кошти місцевого бюджету та 50 % за державні кошти.

   Йшлося на сесії і про поточний та капітальний ремонт дорожнього покриття та вуличного освітлення в селах громади; про надання матеріальної допомоги жителям; про капітальний ремонт гаражу для шкільних автобусів.

   Важливою на сьогодні є проблема з нестачею води. З метою підтримки населення в цьому питанні, депутати проголосували за виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво артезіанських свердловин та башти Рожновського в селах громади.

  З усіх питань порядку денного депутатами було прийнято відповідні рішення, які будуть опубліковані на офіційному веб-сайті сільської ради.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь