Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося шосте позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 27.03.2020 12:42
Кількість переглядів: 348

      26 березня проведено шосте позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому розглянуто низку важливих питань.

      Так, комісією прийнято рішення рекомендувати органам місцевого самоврядування району, задля належної підготовки та проведення посівної кампанії, дозволити в умовах карантину торгівлю насіннєвим матеріалом у спеціалізованих магазинах з жорстким дотриманням усіх вимог санітарних норм і здійснення заходів із дезінфекції. Це дозволить не лише вчасно розпочати сільськогосподарські роботи та забезпечити гідний урожай, але й спричинить зниження необґрунтовано завищених цін на насіння, яке спостерігається останнім часом. Також рекомендовано внести до переліку дозволеної торгівельної діяльності продаж (на час карантину) посадкового матеріалу, засобів захисту рослин та мінеральних добрив, а також точок продажу кормів для домашніх тварин та ветеринарних препаратів із обов’язковим дотриманням карантинних норм.

       Окрім того, прийнято рішення рекомендувати виконавчим комітетам селищної, сільських рад району максимально обмежити роботу усіх установ, підприємств та організацій (крім харчових) задля мінімізації особистих контактів серед населення та зменшення потенційної загрози ураження коронавірусом.

      Так само прийнято рішення звернутися до керівників релігійних організацій району із застереженням щодо мінімізації масових зібрань громадян, особливо на час святкування Великодніх свят, та, за можливості, перевести богослужіння в дистанційний, або он-лайн режим.

      Органи місцевого самоврядування району також отримали доручення створити на місцях комісії щодо проведення обстеження умов роботи джерел питного водопостачання та центрального каналізування. Обстеження рекомендовано провести у максимально стислі терміни.

 

Фото без опису

 

За інформацією Житомирської райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь