Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Після звернення секретаря Оліївської сільської ради запроваджують спеціальний рейс для медиків

Дата: 26.03.2020 13:28
Кількість переглядів: 2209

    Учора відбулася селекторна нарада голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка з очільниками об’єднаних територіальних громад та райдержадміністрацій. Під час наради секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко озвучив питання про те, що близько 60 жителів нашої громади працюють у медичних закладах, які розміщені на території Житомирської ОТГ.  Ці люди не сидять вдома, а щодня за будь-яких умов мають бути на роботі, піклуючись про здоров’я наших співгромадян.

   Попри обіцяне підвезення медичних працівників, наші односельчани змушені самі шукати шляхи, як дістатися до медичних закладів, у яких працюють, та відповідно як доїхати з роботи додому.

    Оліївська громада не стала чекати, поки Житомирська ОДА вирішить дане питання. Знаходимо можливість підвозити на роботу працівників медичних закладів, розташованих у наших селах. Крім того, реагуючи на звернення Черняхівської районної лікарні, паралельно з підвозом працівників у медичні заклади нашої громади, вдалося організувати підвезення наших односельчан, які працюють у лікарні в Черняхові. Що ж до односельчан, які  працюють у медзакладах на території обласного центру, кілька днів намагаємося підвозити їх власними силами. Також дякуємо нашим односельчанам, хто долучився до підвозу медичних працівників власним транспортом! 

    А з понеділка, 30 березня, Житомирською обласною державною адміністрацією прийнято рішення запровадити спеціальний регулярний рейс для підвезення медичних працівників за маршрутом Некраші - Троковичі - Піщанка - Оліївка - Житомирська обласна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського.  

Графік руху автобуса:

Виїзд із с. Некраші: 06:10; 10:10; 15:10

Виїзд із Обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського: 08:40; 13:20; 15:50; 17:50

(По місту Житомиру автобус курсуватиме вулицями Івана Франка, Хлібна, Михайла Грушевського (колишня Котовського), Покровська (колишня Щорса)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь