Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МКМС інформує щодо заходів належного реагування у зв’язку із запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19

Дата: 23.03.2020 11:53
Кількість переглядів: 453

  Міністерство культури, молоді та спорту України інформує щодо заходів належного реагування у зв’язку із запобіганням поширенню на території України коронавірусу COVID-19.

 

  Інформація подана за результатами спільної наради центральних органів виконавчої влади та керівників релігійних центрів і управлінь України, що відбулася 12.03.2020 року за участю представників Міністерства культури, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України, Секретаріату Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій, а також враховуючи  Постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

   

   Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 року, було встановлено з 12 березня до 3 квітня 2020 року на усій території України карантин, заборонивши:

  • відвідування закладів освіти її здобувачами;
  • проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб,  крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).

   Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, обласним, Київській міській державним адміністраціям разом з органами місцевого самоврядування, було визначено забезпечити організацію виконання та контроль за дотриманням на відповідній території вимог цієї постанови, своєчасним і повним проведенням профілактичних і протиепідемічних заходів.

   Зважаючи на зазначене, з метою належного реагування та виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211, представники Міністерства просять забезпечити проведення спільних робочих нарад з міськими, обласними консультативно-дорадчими органами в сфері релігії та керівниками релігійних організацій щодо виконання зазначених вище положень в частині масових заходів та діяльності релігійних організацій, а також здійснення всіх належних превентивних дій щодо запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 з урахуванням рекомендацій ВООЗ.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь