Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет прийняв рішення про обмежувальні  заходи на  території  Оліївської  ОТГ

Дата: 18.03.2020 15:29
Кількість переглядів: 721

    17 березня на засіданні виконавчого комітету Оліївської сільської ради, зокрема, було  прийнято рішення "Про введення  обмежувальних  заходів щодо  недопущення  поширення  коронавірусної  інфекції  на  території  Оліївської  об’єднаної територіальної громади".

   Даним рішенням, зокрема, вводиться  обмеження  роботи  закладів ресторанного   господарства, громадського  харчування, сфери  послуг  та  ринків  за  винятком  продуктових  та  аптечних  закладів  та  автозаправок  з  19.03.2020 року. 
    Скасовано особистий прийом громадян посадовими особами, обмежено прийом працівниками Центру надання адмінпослуг та керівниками  структурних  підрозділів   Оліївської сільської ради. У разі виникнення екстреної потреби, в сільській раді будуть присутні чергові працівники.
     Звернутися з нагальними питаннями до сільської ради ви можете письмово - для письмових звернень встановлено скриньку в адмінприміщенні сільської ради в селі Оліївка. Також звернутися можна через електронну пошту або за телефонами, вказаними на офіційному сайті ради.
     Посилено увагу за станом здоров’я наших співгромадян. Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендовано посилити контроль за санітарним станом об`єктів, забезпечити виконання протиепідемічних заходів у повному обсязі.

     Також у рішенні вказано рекомендувати  сесії  сільської  ради  погодити  направлення  коштів  на забезпечення  заходів  щодо  недопущення  поширення  коронавірусної  інфекції  на  території  Оліївської  сільської  ради.

 

ДЕТАЛЬНІШЕ - читайте рішення в прикріплених файлах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь