Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ підвищуються стандарти надання первинної меддопомоги

Дата: 06.02.2020 09:40
Кількість переглядів: 1407

   В Оліївській сільській раді постійно працюють над підвищенням стандартів надання публічних послуг, зокрема в сфері медицини та освіти. У цьому році планується ввести в дію нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) в селі Оліївка по вулиці Зоряній, що дасть змогу ще більше покращити доступність медичної допомоги для населення.

   У новій амбулаторії передбачено житло на 1-2 лікарів, що дасть змогу залучити молодих спеціалістів, які будуть упевнені у своєму майбутньому і зможуть віддавати всю свою енергію та вміння жителям громади.

   В порівнянні з іншими медичними закладами, що нині будуються в області, будівництво АЗПСМ в Оліївці вже виходить на завершальну стадію. Зокрема, здійснено утеплення, проведено опалення, проводяться внутрішні роботи. Будівництво відбувається у співфінансуванні з Житомирською ОДА в розмірі 37 % з бюджету Оліївської сільської ради.

   Також, поряд з іншими проєктами, проводиться реконструкція фельдшерського пункту в селі Довжик. Зокрема, тут облаштовано туалет; встановлено вентиляцію, нове опалення, електрообладання, вперше закуплено дизельний генератор. Також проведено комплексну термосанацію, замінено підлогу, стелю, відремонтовано стіни, замінено всі вікна та двері.

   Дана робота, пов'язана з життям та здоров'ям земляків, є пріоритетною для керівництва Оліївської сільської ради та особисто секретаря Тетяни Курінної, депутатського корпусу і особисто керівника депутатської групи «За народ!» Йосипа Кучинського.

   Також в новому році триває здійснення якісних змін у закладах культури, спорту та освіти громади. Зокрема, силами КП «Здобуток» Оліївської сільської ради освітлено територію навколо Оліївської гімназії та дитячого майданчика; також освітлено дитячий майданчик у селі Світин та футбольне поле в Троковичах.

   Слідкуйте за нашим Інтернет-сайтом, аби знати більше про життя рідної громади!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь