Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська громада зустріла Новий рік

Дата: 02.01.2020 10:39
Кількість переглядів: 665

    Фото без описуНа території Оліївської сільської ради пройшли новорічні заходи в закладах освіти та культури. Приємно підкреслити активну участь юних жителів нашої громади у театралізованих дійствах, концертних програмах. В якості подяки і заохочення  діти та молодь кожного села отримали солодкі подарунки від своїх депутатів.

 

    А головним подарунком стало запрошення керівництвом та депутатським корпусом Ради своїх молодших співгромадян на нову казку до Житомирського академічного театру імені Івана Кочерги. Після ігрової програми та вистави кожен юний глядач зміг обміняти своє запрошення на оригінальну «солодку скриньку» від Оліївської сільської ради.

 

   Працівники освіти та культури кожного села спільно з громадою та депутатами намагалися зробити свої святкові заходи оригінальними, наповненими сюрпризами та кращими концертними номерами.

 

   Зокрема, оригінальним сценарієм та яскравим втіленням його на сцені відзначився новорічний вогник у селі Некраші.

 

    Очільниця сільського клубу Ольга Юхимчук зі сцени подякувала депутату Оліївської сільської ради Михайлу Котвіцькому та депутату Житомирської обласної ради Андрію Руденькому, які надали вагому підтримку в організації та проведенні свята. Ці ж депутати напередодні посприяли, аби юні жителі села відвідали нову захоплюючу казку в Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера. Постаралися для проведення новорічних свят і батьки та дідусі з бабусями. Зокрема, турботливі дідусь та бабуся одного з юних артистів Валерій та Тетяна Брунь потішили малечу солодкими подарунками. Долучився до проведення свята і директор магазину в селі Некраші Олег Собченко.

 

   Яскраве дійство відбулося і в сусідніх Троковичах. Тут працівники культури спільно з депутатами та односельчанами також підготували оригінальний сценарій з цікавими конкурсами та костюмами.

 

    Родзинкою свята став виступ творчої команди заслуженого працівника культури України Василя Капустіна. На завершення на всіх чекав святковий сюрприз від депутата Житомирської міської ради Антона Раковича.

 

   Самобутнім було святкування і в селах Кам’янського старостинського округу. Довжик, Кам’янка, Сонячне і Новоселиця вкотре довели, що продуктивна єдність працівників освіти і культури, депутатів та жителів громади знов і знов  демонструють кращі таланти та самовіддану творчу працю. Зокрема, секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна подякувала артистам Довжика, які неодноразово протягом року брали участь у святкових заходах, та вручила новорічні сувеніри.

 

    Долучилися до святкування і депутати Інна Богдан, Наталія Маркеєва, які посприяли в придбанні ялинки, та депутат Анатолій Лисенко, який порадував усіх присутніх на святі піснею у своєму виконанні.

 

    Як мовиться, разом працюємо - разом відпочиваємо!

 

   Ну і звісно, не втомлюються тішити творчі працівники Світина, Піщанки та Оліївки, де вміють трудитися на розвиток своїх сіл і так само гарно веселитися, набиратися новин сил задля подальших звершень. Зокрема, в Оліївці маленьких жителів привітав депутат Олександр Готич. Працівники культури на чолі з директором Будинку культури Галиною Кравченко спільно з жителями підготували неповторне свято для дорослих, а саме оригінальну новорічну виставу, безліч конкурсів та багато інших сюрпризів. Учасники заходу отримали цінні подарунки, які забезпечив депутат Оліївської сільської ради Валентин Кравченко. Сподобалася жителям і дискотека, організована художнім керівником Будинку культури Олександром Випорхонюком.

 

   Яскраве новорічне дійство з ексклюзивним сценарієм  і його оригінальним втіленням відбулося в Світині. Традиційно ініціативи жителів цього мальовничого села щодо проведення святкування підтримали депутати Йосип Кучинський та Борис Ткаченко.

 

    Організатори та учасники святкування подякували за постійну плідну підтримку Оліївській сільській раді та особисто секретарю Тетяні Курінній, депутатському корпусу і особисто керівнику депутатської групи «За народ!» Йосипу Кучинському.

 

   У свою чергу, керівництво та депутати Ради вітають земляків з Новим 2020 роком, бажають усім міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту, а Оліївській громаді - процвітання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь