Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональний координатор Уповноваженого ВРУ з прав людини на Житомирщині провела особистий прийом мешканців Оліївської ОТГ

Дата: 16.12.2019 11:58
Кількість переглядів: 799

     Фото без опису13 грудня 2019 року в приміщенні Оліївської сільської ради Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Житомирській області Олена Коваленко провела особистий прийом громадян.

     Під час виїзного прийому до регіонального представника Уповноваженого жителі громади звернулись з наболілими питаннями та отримали вичерпні відповіді та роз’яснення.

     Під час зустрічі регіональний координатор ознайомила мешканців громади з діяльністю Уповноваженого ВРУ з прав людини та регіонального представництва Уповноваженого в Житомирській області. Також Олена Коваленко надала роз’яснення загальному відділу щодо розгляду посадовими органами органів місцевого самоврядування звернень громадян та інформаційних запитів. При цьому, акцентовано увагу присутніх на основних положеннях Законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації». Роз’яснено щодо форм звернень, термінів, повноти та об'єктивності розгляду, надання мотивованих відповідей за заявами, скаргами та запитами на публічну інформацію, а також наголошено на адміністративній відповідальності за порушення права на звернення та інформацію.

     "Забезпечення прав людини має стати пріоритетом в роботі будь-якого владного органу. Так як порушення прав людини, зазвичай, лежить в площині взаємовідносин громадянина і держави", - наголосила представник Уповноваженого з прав людини у своїй зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь