Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшло пленарне засідання 27-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради

Дата: 25.11.2019 14:57
Кількість переглядів: 557

   22 листопада 2019 року під головуванням секретаря ради Тетяни Курінної пройшло пленарне засідання 27-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, за участю заступника сільського голови Валерія Петрука, старости Троковицького старостинського округу Наталії Рубан, керівників структурних підрозділів, працівників апарату ради та представників громадськості.

 

   Сесія розпочалася з хвилини мовчання. Присутні в залі згадали загиблих в роки Голодомору 1932-1933 років.

 

   У ході сесійного засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з п’ятдесяти питань порядку денного. Зокрема, на пропозицію начальника фінансового відділу Лілії Дякевич було затверджено звіт про виконання сільського бюджету за 9 місяців поточного року та цільову програму фінансової підтримки медичних закладів первинної медико-санітарної допомоги, що розташовані на території Оліївської сільської ради на 2020 рік. Також було затверджено програму розвитку агропромислового комплексу Оліївської ОТГ на 2020-2021 роки.

 

   Крім того, обговоривши пропозицію провідного спеціаліста юридичного відділу Ліни Ковальчук, депутати затвердили Програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території сільської ради на 2020-2021 роки. Після доповіді начальника відділу освіти Лариси Хоцької було затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості об’єктів будівництва «Улаштування зовнішньої системи блискавкозахисту будівель закладів освіти Оліївської сільської ради».

 

    Серед інших важливих рішень, прийнятих 27-ю сесією сільської ради, – затвердження договору на проведення «Монтажу навісного обладнання системи відеоспостереження на опорах в с. Кам’янка Житомирського району, Житомирської області»; надання матеріальної допомоги з нагоди Дня ліквідатора аварії на ЧАЕС та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю; реєстрація статуту Оліївської сільської ради.

 

   Крім того, було розглянуто низку проектів рішень щодо земельних питань, містобудівної документації та дорожнього будівництва.

 

    Ознайомитися із рішеннями 27-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь