Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велика Оліївська родина відсвяткувала День Кам’янки та Новоселиці

Дата: 11.11.2019 12:14
Кількість переглядів: 1098

   Фото без опису9 листопада у дружньому колі великої Оліївської родини відзначили День сіл Кам‘янки та Новоселиці. Традиційно урочистості відбуваються у дні, наближені до престольного свята великомученика Димитрія Солунського. Кам’янка та Новоселиця завершили естафету відзначення днів сіл Оліївської громади.

   Захід відбувався у теплому затишному будинку культури села Кам‘янка. Розпочалося дійство з веселощів для малечі. Хлопчики та дівчатка гралися з веселими аніматорами та отримували смачні подарунки. Також, як зазвичай,  усі охочі могли поласувати солодкою ватою та попкорном.

   Секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, відкриваючи офіційну частину свята, тепло привітала присутніх у залі з Днем сіл, від щирого серця побажала їм усіляких гараздів, добробуту, мирного неба над головою, міцного здоров’я та родинного щастя. Вітання прозвучали й на адресу працівників культури та майстрів народного мистецтва, які в цей же день відзначали своє професійне свято.

   Добрі побажання жителям громади висловили заступник сільського голови Валерій Петрук та староста Кам’янського старостинського округу Анатолій Колокольцев.

   З вітальним словом до земляків звернувся і представник депутатського корпусу Оліївської сільської ради, начальник відділу зв’язків з громадськістю Анатолій Мельниченко, який подякував керівництву сільської ради за плідну співпрацю заради розвитку кожного з сіл громади. Він, зокрема, наголосив на результативності такої співпраці, що сьогодні можуть спостерігати жителі на прикладі тих змін, які відбуваються в громаді. Анатолій Мельниченко висловив вдячність депутатській групі "За народ" та персонально її керівнику Йосипу Кучинському за вагомий внесок в розбудову Оліївської громади.

   До вітань також долучилися депутати сільської ради від Кам’янки та Новоселиці Інна Богдан та Анатолій Лисенко, які довели, що депутати - це різносторонньо розвинуті особистості, представники творчих родин. Донька Інни Богдан Марія спільно з колежанкою подарували гостям запальний український танець, а депутат Анатолій Лисенко експромтом виконав особливої краси українську пісню «Ясени».

   На святі було цікаво усім - і дорослим, і дітям. Присутніх порадували гарними виступами талановиті місцеві артисти.

   Кульмінацією концерту став виступ зіркових гостей - Ансамблю національного обряду «Родослав». Славетний колектив порадував жителів громади українською піснею, запальним танком, грою на автентичних музичних інструментах та шаленою енергією. Глядацька зала проводжала артистів стоячи.

   Під кінець вечора вже традиційно відбулася безкоштовна лотерея з розіграшем цінних дарунків, головним з яких став велосипед. А далі на всіх чекала дискотека, яка зібрала молодь та старше покоління на єдиному танцювальному майданчику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь