Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївці відсвяткували День працівників культури та День працівників соціального захисту населення

Дата: 07.11.2019 14:51
Кількість переглядів: 1012

     Фото без опису6 листопада 2019 року в Оліївській об’єднаній територіальній громаді урочисто відзначили День працівників культури та День працівників соціального захисту населення. Представників цих двох галузей в урочистій обстановці вітали в будинку культури села Оліївка.

     До присутніх зі словами вдячності за їхню нелегку та таку потрібну для усіх роботу звернулися секретар сільської ради Тетяна Курінна та заступник сільского голови з питань діяльності органів виконавчої влади Валерій Петрук. Виступаючі наголосили на тому, що соціальні працівники громади -  люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей. І це свято є свідченням високої оцінки сільською радою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної  політики з питань соціального захисту. Адже соціальне піклування – це і робота щодо надання соціальних послуг людям, і обслуговування одиноких престарілих громадян на дому, нарахування пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги, одноразова та щомісячна допомога при народженні дитини, оздоровлення пільгових категорій громадян, соціальна підтримка учасників другої світової війни, вдів учасників аварії на Чорнобильській АЕС та багато іншого. Одним із пріоритетних напрямків є соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Крім соціальних програм, які реалізуються через органи соціального захисту населення на державному рівні, на рівні Оліївської ОТГ прийнята і реалізується власна програма соціального захисту і соціального забезпечення населення.

     Не менш важливою є й роль прцівників культури громади. Сьогодення диктує нові умови функціонального призначення клубу та змістовності його роботи у духовному житті сучасної громади. І попри наявні успіхи, творчі досягнення і різноманітні напрацювання в клубній галузі, в забезпеченні дозвілля мешканців Оліївськох сільської ради потрібні зміни, і закладам культури громади потрібно впроваджувати їх в життя, зазначали керівники ОТГ.

     У ході святкування перед присутніми виступили учасники художньої самодіяльності, виступи яких отримали високу оцінку запрошених на свято. Зокрема, бурхливими оплесками зала зустрічала та проводжала номери  Олександра Випорхонюка та Аліси Лебедєвої, пісні у виконанні учнів 4-го та 5-го класів Кам’янської гімназії, виступи юних артистів – другокласників та п’ятикласників Оліївської гімназії, пісню «Диби-диби» у виконанні Наталії Олександрівни Токал та «Стало сонце на світанку», вокальний гурт гурт «Дзвіночок» (Некрашівська гімназія), чудові дитячі номери представників Троковицького природничо-екологічного ліцею, Ольги Юхимчук та дитячого навчального закладу «Бджілка».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь