Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшло пленарне засідання 25-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради

Дата: 18.10.2019 15:04
Кількість переглядів: 597

   Фото без опису18 жовтня 2019 року під головуванням секретаря ради Тетяни Курінної пройшло пленарне засідання 25-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, за участю заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерія Петрука, старост Кам’янського та Троковицького старостинських округів, працівників апарату ради та представників громадськості.

 

    У ході сесійного засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з сорока п’яти питань порядку денного. Зокрема, на пропозицію головного спеціаліста  з питань  культури, молоді  та  спорту Олега Рогова було внесено зміни до Програми  розвитку  фізичної  культури  та  спорту  Оліївської  сільської  ради на 2018-2022 роки. Крім цього, Олег Володимирович повідомив усім присутнім про перемогу учнів з Оліївської громади на  Всеукраїнському танцювальному конкурсі «Зоряна осінь» в м. Умань. Кращі танцюристи, за результатами змагань, найближчим часом отримають відзнаки від Оліївської сільської ради.

 

   Також депутати затвердили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях Оліївської сільської ради.

 

  Після доповіді начальника відділу освіти Лариси Хоцької було проголосовано за надання дозволу на розробку  проектної документації з облаштування  зовнішньої системи блискавкозахисту у закладах освіти Оліївської сільської ради.

 

    Серед інших важливих рішень, прийнятих 25-ю сесією сільскої ради, – затвердження переліку громадян, яким буде надано матеріальну допомогу, надання дозволу  на розроблення схеми санітарного очищення населених пунктів Оліївської ОТГ тощо.

 

    Крім того, було розглянуто низку проектів рішень щодо земельних питань, містобудівної документації та дорожнього будівництва.

 

    Ознайомитися із рішеннями 25-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь