Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Троковичах освятили нове футбольне поле та котельню

Дата: 15.10.2019 16:35
Кількість переглядів: 1075

    Фото без описуЯк ми повідомляли, в рамках святкування Дня села Троковичі відбулося освячення нового футбольного поля зі штучним покриттям та сучасної модульної котельні, що нині опалює будівлю школи, дитсадка та адмінприміщення.

 

    Після освячення до жителів звернувся настоятель Троковицького Свято-Троїцького храму отець Миколай. Священик висловив вдячність керівництву та депутатам Оліївської сільської ради за те, що нарешті прибрано величезну трубу від старої котельні і збудовано новий теплогенератор.

 

    Кілька десятиліть отець Миколай звертався до усіх інстанцій з проханням прибрати трубу, яка закопчувала церкву – пам'ятку архітектури національного значення. Всі потуги були безуспішними, аж поки минулого року представники депутатської групи «За народ!» не пообіцяли вирішити цю наболілу проблему. Пообіцяли – і зробили. І надалі будуть підтримувати троковицький храм зокрема, і розвиток духовності в громаді загалом. Також, освячуючи футбольне поле, священик наголосив, що навіть в обласному центрі не завжди побачиш такий великий футбольний майданчик, як у Троковичах. Це один з прикладів підтримки дітей та молоді, що є для депутатського корпусу пріоритетом.

    Відкриттю футбольного поля приурочили і матч за участю команд жителів села та команди депутатів. Емоції, як мовиться, зашкалювали, а депутати намагалися гідно виглядати на полі й виклалися на всі сто відстоків.

    Крім запуску вищевказаних об'єктів, у Троковичах проведено чергові ремонти доріг, інші - в процесі; триває утеплення будівлі школи та ремонт будинку культури; проведено ремонт у шкільній їдальні з заміною вікон, дверей та меблів; школа отримала автобус; замінено вікна та дах в амбулаторії. У найближчих планах - вирішення інших нагальних проблем. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь