Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дві команди Оліївської ОТГ взяли золото та срібло у футбольному турнірі за кубок «Квара 2019»

Дата: 03.10.2019 14:55
Кількість переглядів: 414

    Фото без описуМинулих вихідних проходив футбольний турнір за кубок «Квара 2019», в якому взяли участь 6 команд: «Квара», «Довжик», «Дангард» (Садки), «Танкіст» (Новогуйвинське), «Станишівка», «Іванівка».

 

    У суботу відбувся груповий турнір, команди були розподілені на 2 групи: перша група, названа за футбольними поняттями «групою смерті», - "Квара", "Дангард", "Довжик", та друга - "Танкіст", "Станишівка" та "Іванівка".

 

    У групі А перше місце посіла команда "Довжик", другими стали гравці "Квари". У групі Б - золото в "Іванівки", друге місце - за "Танкістом". Саме ці команди вийшли до фінальної частини і в неділю боролися безпосередньо за кубок. 

 

    Про футбольні перипетії нам розповів депутат Оліївської сільської ради, президент ФК «Довжик» Василь Городнюк.

 

    У першому півфіналі "Квара" за пенальті перемогла "Іванівку", а в другому півфіналі "Довжик" здобув перемогу над  "Танкістом". У матчі за третє місце "Танкіст" поступився "Іванівці".

 

    Таким чином, у фіналі зійшлися дві команди з Оліївської ОТГ - "Квара" та "Довжик". І, на відміну від суботи, де в очному протистоянні переміг "Довжик", у фінальному матчі перемогу здобула "Квара".

 

     І спортсмени, і вболівальники підкреслили, що футбольне свято вдалося на славу, за що висловили подяку організаторам. Команди отримали за 1 місце 10 тисяч гривень, за 2 місце - 7 тисяч гривень, за 3 місце - 3 тисячі гривень та подарунки від спонсорів.

 

    Визначили також кращого воротаря турніру, яким став воротар "Квари" Олег Гутник, та кращого гравця турніру, яким став представник ФК "Довжик" Микита Омельянчук. Хлопці отримали відзнаки та цінні подарунки від спонсорів.

 

    Турнір, що вже став традиційним, був приурочений до дня народження Торгівельного центру «Ринг». Організатори планують надалі зробити футбольний захід ще масштабнішим. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь