Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Офіційне повідомлення Оліївської сільської ради щодо ситуації довкола Малинського ринку

Дата: 27.09.2019 15:27
Кількість переглядів: 580

    Фото без описуНещодавно до Оліївської сільської ради звернулися мешканці мікрорайону Крошенський та активісти з проханням розібратися, що відбувається поблизу Малинського ринку, куди, за деякими

даними, звозиться та складується верхній шар грунту з однієї з неподалік розташованої нафтобази. Ця грунтово-піщана суміш просочена рештками пально-мастильних матеріалів та, внаслідок вимивання цих шкідливих речовин, може нести значну загрозу довкіллю.

    Після отримання цієї тривожної інформації Оліївською сільською радою було створено відповідну комісію для вивчення вищезазначеної ситуації. До її складу увійшли депутат ради, начальник відділу зв’язків громадськістю Анатолій Мельниченко, начальник відділу земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища сільської ради Сергій Дейнека, члени постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, будівництва та екології депутати Борис Ткаченко та Геннадій Галіцький. Найближчим часом вищезазначені спеціалісти виїдуть на місце події, задля вивчення й аналізу стану справ.

    Шановні громадяни! Ми будемо повідомляти вас про подальший перебіг подій, а наразі зауважуємо, що керівництво та депутатський корпус ради висловлюють занепокоєння вищезгаданими діями поки що невстановлених осіб, які можуть призвести до екологічного лиха.

    Також  з початку наступного тижня Оліївською сільською радою буде вжито вичерпних заходів щодо очищення зазначеної території від вивезеної на неї забрудненої землі, а також щодо встановлення ініціаторів та виконавців цього кричущого посягання на екологічну безпеку нашої території та притягнення винних осіб до суворої відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь