Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшло пленарне засідання 23-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради

Дата: 06.09.2019 15:07
Кількість переглядів: 737

     6 вересня 2019 року під головуванням секретаря ради Тетяни Курінної пройшло пленарне засідання 23-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради за участю старост Кам’янського та Троковицького старостинських округів, працівників апарату ради та представників громадськості.

    У ході сесійного засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з понад п’ятдесяти питань порядку денного. Зокрема, на пропозицію начальника фінансового відділу Лілії Дякевич було затверджено звіт про виконання сільського бюджету за перше півріччя поточного року та механізм відшкодування коштів за навчання та виховання дітей жителів сільської ради, які навчаються в місті Житомирі. Також, обговоривши пропозицію начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення сільської ради Дмитра Пелехівського, депутати вненсли зміни до Програми соціального захисту та надання матеріальної допомоги незахищеним верствам населення. Після обговорення доповідей начальника відділу освіти Лесі Хоцької було затверджено Програму організації харчування школярів у закладах освіти Оліївської сільської ради.

    Серед інших важливих рішень, прийнятих 23-ю сесією сільскої ради – затвердження переліку громадян, яким буде надано матеріальну допомогу, рішення щодо додаткового виділення коштів на придбання парт для Троковицького природничо-екологічного ліцею та Оліївської гімназії, внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік, затвердження проектно-кошторисної документації щодо реконструкції будівлі фельдшерсько-акушерського пункту в селі Довжик, зведеного кошторисного розрахуну вартості ремонту меморіального комплексу загиблими воїнам у селі Світин.

    Крім того, було розглянуто низку проектів рішень щодо земельних питань, містобудівної документації та дорожнього будівництва.

    Також сесія внесла зміни до персонального складу тендерного комітету Оліївської сільської ради.

    Ознайомитися із рішеннями 23-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь