Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ продзвеніли шкільні дзвіночки

Дата: 04.09.2019 15:39
Кількість переглядів: 543

  Фото без опису  1 та 2 вересня в загальноосвітніх навчальних закладах Оліївської громади відбулися урочисті лінійки до Дня знань.

   

    Старшокласники, батьки, вчителі, гості вітали головних винуватців свята - першачків. А першокласники, в свою чергу, дарували квіти педагогам, і серед них, своїм першим учителькам.

   

     Святкові заходи відвідали секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, начальник відділу освіти Оліївської ОТГ Лариса Хоцька, депутати, очільники старостинських округів, меценати, представники духовенства.

 

     У вітальному слові керівників навчальних закладів було багато добрих побажань, серед яких червоною ниткою проходило побажання учням плідного навчання, а вчителям - наснаги та натхнення. Ну а керівництву та депутатам Оліївської сільської ради представники гімназій та ліцеїв громади дякували за постійну підтримку. Керівники педагогічних колективів відверто кажуть: з якими б питаннями не звертались - жодного разу не відмовили.

 

      Вітаючи учнів та вчителів, секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна підкреслила, що одним із головних завдань органу місцевого самоврядування в галузі освіти є забезпечення матеріально-технічної бази. Так, у загальноосвітніх закладах, де ще є така потреба, замінюють вікна, проводять термосанацію будівель, ремонтують дахи. Проводяться ремонти класних кімнат, заклади забезпечуються необхідним обладнанням, сучасними меблями.

   

      Усе це є можливим завдяки спільній позиції та злагодженій роботі секретаря Оліївської ради Тетяни Курінної та депутатської групи «За народ» і її голови Йосипа Кучинського. Від їх імені усім цьогорічним першокласникам були вручені канцелярські набори.

 

    Неодмінною складовою першовересневих заходів традиційно є яскрава святкова програма з цікавими концертними номерами. Місцеві юні артисти, як завжди, приємно здивували креативом. Уміють дивувати наші навчальні заклади і успішністю. Про це було сказано, зокрема, під час  нещодавньої серпневої освітянської конференції. 

    

    На завершення батьки та рідні мали змогу вдосталь нафотографуватися з першокласниками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь