Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ відбулася серпнева освітянська конференція

Дата: 04.09.2019 11:51
Кількість переглядів: 892

Фото без опису    У приміщенні будинку культури села Оліївки традиційно напередодні 1 вересня відбулася освітянська конференція.

 

    Участь у конференції взяли секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, заступник сільського голови Валерій Петрук, начальник відділу освіти Оліївської ОТГ Лариса Хоцька, очільники та педагогічні працівники навчальних закладів громади.

 

    Учасники обговорили здобутки освітньої галузі за минулий та окреслили основні завдання на новий 2019/2020 навчальний рік.

 

    Як підкреслила начальник відділу освіти Лариса Хоцька, “цей рік ми, освітяни, дійсно прожили”. Кожен пункт звіту про пророблену роботу свідчить, що за показниками стоїть плідна наукова, творча та організаторська робота педагогів та учнів.

 

    Секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, вітаючи педагогів з прийдешнім Днем знань, розповіла про те, що вже зроблено керівництвом і депутатським корпусом ради для галузі освіти, і що планують зробити найближчим часом. Загалом, створюються всі можливі умови для комфортного навчально-виховного процесу — проводиться і буде тривати в майбутньому як внутрішній, так і зовнішній ремонт приміщень навчальних закладів та шкільних їдалень (зокрема термосанація, заміна вікон, ремонт дахів), закуповуються нові меблі, необхідне обладнання.

 

    Присутні на урочистому заході підкреслили, що успішне навчання і духовний розвиток дитини залежить не тільки від вихователів, вчителів, а, найперше, від батьків. Саме спільними зусиллями педагогів, батьків та дітей під керівництвом очільниці відділу освіти громади був влаштований святковий концерт з оригінальними різножанровими номерами. Присутні в залі не втомлювалися аплодувати майстерності талановитих артистів. Приємно тішило все — і підбір репертуару, і виконавська майстерність, і оригінальність костюмів.

 

    Працівників освітньої галузі Оліївської ОТГ відзначили нагородами за якісні показники та багаторічну сумлінну працю . Зокрема, колеги-педагоги стоячи вітали директора Оліївської гімназії Олександра Шевчука, який вже 40 років працює на освітянській ниві.

 

    Результатом невтомної праці педагогів нашого краю є численні перемоги та призові місця учнів у конкурсах наукових та творчих робіт, предметних олімпіадах, спортивних змаганнях. Приємно відзначити, що Оліївська ОТГ, яка є ще молодою громадою, в галузі освіти піднялася з 17 на 12 місце серед 56  громад області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь