Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Некрашах презентували герб села

Дата: 27.08.2019 12:43
Кількість переглядів: 576

    Фото без опису У День Державного Прапора України було презентовано герб села Некраші. Плакат з символікою власного населеного пункту розмістили на фасаді нещодавно відремонтованого клубу.

     Цього дня всі охочі могли оцінити задумку розробника ескізу герба рідного села – колишнього завідувача клубом Олександра Котвицького.

     А ще некрашівці та гості свята підкреслили, яким ошатним став клуб після ремонту та утеплення, як затишно та красиво в залі і як милує око територія навколо закладу культури, де тепер розміщений дитячий майданчик, огороджений парканом.

     - Оце так клуб! Не в кожному селі такий побачиш! Приємно в такому залі виступати, - зауважили гості – знаменитий гурт «Чіп».

      Відомі сьогодні далеко за межами України артисти виступали на різноманітних сценах, тож знають, про що кажуть. Учасники популярних телевізійних шоу, зокрема, «Україна має талант», прибули до Некрашів на запрошення депутата Оліївської сільської ради Михайла Котвицького.

    У артистів склалася гарна співпраця з депутатами нашої громади. Співаки раніше виступали й в інших селах Оліївської ОТГ. Вони підкреслюють: «Керівництво ради і депутати у вас молодці – таких ще пошукати треба. Ми раді за ті зміни, які відбуваються в ваших селах. І раді приїздити до вас – щирих, добрих, працьовитих людей». 

      Учасники гурту «Чіп» підкреслили талант місцевих виконавців, які підготували яскравий концерт до Дня Державного Прапора на чолі з завідувачем клубом Ольгою Юхимчук.

      Оцінили майстерність некрашівців і глядачі, і секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, яка в своєму виступі зі сцени подякувала всім, хто організував чудове свято в такі знаменні для нашої держави дні.

      Наступного дня концерт до Дня Незалежності України відбувся й у сусідньому селі Троковичі, де артистам також дарували невтомні гучні оплески. Не обійшлося й без сліз радості та гордості за свою Україну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь