Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світині в День незалежності України відзначили день села

Дата: 24.08.2019 22:38
Кількість переглядів: 1041

    Фото без опису24 серпня жителі та гості села Світин відсвяткували День незалежності України та день свого села. Також цього дня було урочисто відкрито пам’ятник воїнам, полеглим за нашу Батьківщину в роки Другої світової війни.

    Святкування для найменших мешканців Світина розпочалося ще до обіду. Дітлахи залюбки розважалися разом із професійними аніматорами, вистрибували на батуті, ласували цукровою ватою та попкорном. А трохи згодом, виступом секретаря Оліївської сільської ради Тетяни Курінної розпочалася офіційна частина святкування. Секретар ради привітала присутніх та побажала усім доброго здоров’я, гарного настрою та процвітання і благополуччя.

   Із вітальним словом від імені депутатського корпусу Оліївської сільської ради виступив депутат ради, начальник відділу зв’язків з громадськістю Анатолій Мельниченко. Він, зокрема, наголосив на результативності тісної співпраці та взаєморозуміння між депутатами та керівництвом сільської ради, особливо її секретарем Т.Г. Курінною. Також А.М. Мельниченко висловив вдячність депутатській групі "За народ" та персонально її керівнику Йосипу Кучинському за вагомий внесок в розбудову молодої Оліївської громади.

   А далі, як зазвичай, на присутніх чекав гарний концерт із виступами яскравих виконавців, розіграш цінних дарунків, одним із яких був велосипед, дискотека просто неба, прадавні козацькі страви - куліш та юшка та багато інших приємних несподіванок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь