Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ пройшла позачергова сесія сільської ради

Дата: 16.08.2019 15:08
Кількість переглядів: 494

       Фото без опису12 серпня 2019  року відбулося пленарне засідання позачергової 22-ї сесії  сьомого скликання  Оліївської  сільської  ради за участю старост Кам’янського та Троковицького старостинських округів, керівників структурних підрозділів та спеціалістів апарату ради під головуванням її секретаря Т.Г. Курінної.

    У ході пленарного засідання депутати розглянули низку  назрілих питань життя громади, які потребували термінового  вирішення та прийняли щодо них відповідні рішення.

    Зокрема, було затверджено зведений кошторисний  розрахунок вартості поточного ремонту приміщення кабінету інформатики Кам’янської гімназії, проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях  Оліївської сільської ради, реконструкцію системи теплопостачання з встановленням  модульного теплогенератора для опалення ліцею, дитсадка та адмінбудівлі у  Троковичах, реконструкцію теплової мережі Троковицького природно-екологічного ліцею та капітальний ремонт об’єктів комунальної власності  Оліївської сільської ради.

    Також сесією було надано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації із землеустрою для охорони земель від підтоплення у Світині, затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості благоустрою території некрашівських клубу та дошкільного закладу, поточного ремонту харчоблоку та облаштування каналізації у цьому ж дитячому садку.

    Крім того, на засіданні позачергової сесії було внесено коригуючі зміни до програми «Утримання та ремонт автомобільних доріг загального користування, місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Оліївської сільської об’єднаної територіальної громади» на 2019 рік та надано дозволи на виготовлення проектно-кошторисної документації на поточний ремонт дорожнього покриття у селі Троковичі та проектно-кошторисної документації на проведення поточно-середнього ремонту ділянки автодороги загального користування місцевого значення Троковичі-Гадзинка через Городище тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь