Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївські дітлахи відчули себе пілотами

Дата: 09.08.2019 12:39
Кількість переглядів: 357

    Фото без описуВідбулася чергова сімейна поїздка жителів Оліївської громади, на цей раз - до київського зоологічного парку та Державного музею авіації України.

    Протягом трьох годин в зоопарку діти разом з дорослими мали змогу побачити найрізноманітніших тварин, серед них і рідкісних. Відвідувачі підкреслюють, що в парку затишно, чисто, в клітках прибрано, звірі та птахи нагодовані. Одразу видно, що тут для братів наших менших створено всі належні умови. В зоопарку – багато гостей з дітьми різного віку. Для малечі на території облаштовані окремі зони відпочинку.

    Після зоопарку подорожні відправилися до музею авіації, що розташований поряд з аеропортом «Жуляни». Діти мали змогу посидіти за штурвалами гелікоптерів та літаків. Цікавими були розповіді екскурсоводів про різні типи літаків, починаючи з кінця ХІХ століття і до наших днів. З цікавістю і діти, й дорослі спостерігали за злетом і посадкою великих та малих літаків в аеропорту.

    Далі поїздку відсвяткували смакуванням морозива.

    «Пройдуть роки, і цей день всі діти будуть згадувати з теплотою та радістю, адже вони стільки всього побачили, дізнались, і найголовніше – з ними були їхні найдорожчі люди – мами, батьки, бабусі», - каже депутат Оліївської сільської ради Віктор Рудик, який опікується такими подорожами.

     Наші земляки вкотре висловили щирі слова подяки за організацію та проведення такої змістовної та захоплюючої поїздки секретарю Оліївської сільської ради Тетяні Курінній, депутатам ради Йосипу Кучинському та Борису Ткаченку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь