Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання 21-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради

Дата: 23.07.2019 15:42
Кількість переглядів: 822

Фото без опису     19 липня 2019 року під головуванням секретаря ради Тетяни Курінної пройшло пленарне засідання 21-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, на якому було розглянуто низку вкрай важливих для розвитку громади питань.

Це, зокрема, два десятки проектів рішень зі сфери земельних відносин, якими надано дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності, проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, присвоєння адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомого майна та інше.

     Також на сесії було внесено зміни до програми соціально-економічного  та культурного розвитку Оліївської сільської ради на 2019 рік, програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і території Оліївської сільської ради  від надзвичайних ситуацій на 2018-2021 рік, програми фінансової підтримки комунального підприємтва «Здобуток» та до рішення двадцятої сесії VІІ скликання щодо встановлення та затвердження на території Оліївської сільської ради місцевих податків та зборів на 2020 рік.

Одним із доволі вагомих документів, прийнятих сесією, стало затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній  власності Оліївської сільської ради.

     Як і вже зазвичай, депутати прийняли низку рішень щодо виготовлення необхідної документації на  проведення капітального ремонту  дорожнього покриття вулиць Оліївської сільської ради, ремонт  вуличного освітлення, поточного ремонту об'єктів комунальної  власності тощо.

     Крім того, прийняті рішення щодо надання матеріальної  допомоги жителям Оліївської сільської ради, внесення змін до сільського   бюджету на 2019 рік та виділення коштів на виконання депутатських повноважень.

     Упродовж пленарного засідання 21-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради також було прийнято низку інших рішень, ознайомитися з якими буде можливо в розділі «Офіційні документи» веб-сайту ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь