Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутат Лисенко: п’ятдесят чоловік – це теж люди!

Дата: 17.07.2019 14:33
Кількість переглядів: 1808

     Фото без описуМи вже неодноразово повідомляли, що на виконання Програми соціально-економічного розвитку Оліївської об’єднаної територіальньої громади в населених пунктах другий рік поспіль триває масштабна реконструкція та капітальний ремонт сільських вулиць.

Проте аж до останнього часу лишалося «незачепленим» село Новоселиця, у якому, власне, ніколи й не було доладніх доріг. Бо ті сільські «грунтовки» навіть язик не повертався назвати «дорогами».

     Та ось вже тиждень, як у Новоселиці заасфальтували півкілометрову вулицю Бориса Тена. Шириною 4,5 метри, з метровим узбіччям. Ця справжня радість прийшла до сільчан завдяки наполегливості та безкомпромісності депутата від 13-го округу А.І. Лисенка. Анатолій Іванович «бився» над питанням ремонту новоселицьких шляхів прочинаючи з 2017 року. Скептики дорікали йому – мовляв, у Новоселиці живе щонайбільше 50 людей, тож для чого «вкладатися» у асфальтування вулиць «безперспективного» населеного пункту? Проте депутат Лисенко стояв на своєму: п’ятдесят чоловік – це теж люди, і вони мають, як і усі інші, жити в комфортних умовах. І таки досяг свого...

     Наразі ж, як наголосила секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, за наполягання Анатолія Івановича розробляється проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт решти новоселицьких вулиць. Тож асфальту в Новоселиці – бути!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь