Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській громаді відсвяткували День села Некраші

Дата: 09.07.2019 11:13
Кількість переглядів: 528

     Фото без опису7 липня в Некрашах велелюдно відзначили День села. Участь у заході взяли секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна, староста Троковицького старостинського округу Наталія Рубан, депутати ради,

працівники її апарату.

     Відкриваючи свято та вітаючи з ним присутніх, Т.Г. Курінна зазначила, що День села – це подія, яка єднає всіх жителів молодої Оліївської громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.  Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. І щоденна праця мешканців Некрашів, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

     - Тож нехай і надалі процвітає Ваше село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, депутати та працівники Оліївської сільської ради, робили, робимо і будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей - основне наше завдання, - підсумувала свій виступ секретар сільскої ради.

     Також, вже традиційно, 5-7 липня в Оліївській об’єднаній територіальній громаді відсвяткували Купайла. Цікаві та веселі дійства, організовані місцевими працівниками культури та небайдужими людьми, пройшли в Оліївці, Кам’янці, Некрашах.

     Учасників святкових заходів радували своєю майстерністю аматорські колективи та професійні майстри культури громади - Марина Рубан, Вікторія Тужикова, Олександр Випорхонюк, Надія Лебідь, Дарина Соколовська, Вероніка Соболєва, Вікторія Чирко, вокальний дует «Музи», дует «Смаколики», танцювальний ансамбль «Мелодія», Аня Окунь, Выкторія Журавська, хореографічний колектив «Діана», Катерина Жук та багато-багато інших.

     Яскравою сторінкою святкування став виступ народного улюбленця, переможця телевізійного шоу «Голос Країни» Івана Ганзери. Незмінним атрибутом святкування Дня села Некраші стало і проведення святкової лотереї з розіграшем безлічі подарунків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь