Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ відбулася зустріч із представниками житомирського регіонального Центру розвитку місцевого самоврядування

Дата: 24.06.2019 09:58
Кількість переглядів: 492

    Фото без опису20 червня до Оліївської сільської ради з робочим візитом завітали директор житомирського регіонального Центру розвитку місцевого самоврядування Василь Невмержицький

та радник з управління місцевими фінансами Центру Сергій Продоус, які обговорили з депутатським корпусом та працівниками сільської ради план подальшої співпраці та перспективи, які відкриваються перед громадою в рамках децентралізації.

    У зв’язку з насиченим графіком, секретар Оліївської сільської ради Тетяна Курінна не змогла бути присутньою на зустрічі, проте наголосила на важливості співпраці з Центром та на відкритості громади до якісних змін. А начальник відділу прогресивного розвитку та зв’язків з громадськістю Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко висловив надію на поглиблення такої співпраці та перейняття успішного досвіду інших громад.

    У свою чергу, Василь Невмержицький розповів про цілі та завдання очолюваної ним структури, характерні риси проектів, які вдало реалізовують громади Житомирщини та інших областей.

    Також учасники зустрічі оцінили можливості Оліївської ОТГ щодо розвитку економіки, туризму, молодіжних програм тощо та проаналізували найцікавіші ідеї  подальших якісних змін в громаді.

    Довідково: житомирський регіональний Центр розвитку місцевого самоврядування створений Мінрегіоном України та «U-LEAD з Європою» - міжнародною програмою з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку. Програма спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами (Данія, Естонія, Німеччина, Польща та Швеція) і реалізується німецьким товариством міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit» та шведським агентством з питань міжнародного співробітництва і розвитку «SIDA».

    Програма «U-LEAD з Європою» сприяє створенню в Україні багаторівневої системи управління, яка має бути прозорою, підзвітною та реагувати на потреби громадян. У рамках цієї мети обласний Центр розвитку місцевого самоврядування працює задля посилення спроможностей ключових суб’єктів у впровадженні регіональних реформ та децентралізації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь