Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співачка Лєна Дарк: «Переважна частина моїх пісень написана на оліївській землі»

Дата: 21.06.2019 09:08
Кількість переглядів: 543

    Минулих вихідних спеціальною гостею святкового концерту до Дня села Довжика стала популярна українська співачка Лєна Дарк. Народна улюблениця поділилася враженнями від спілкування з краянами та розповіла, що пов’язує її з нашою громадою.

    Сьогодні Лєна виступає на найпрестижніших концертних майданчиках України, однак не оминає нагоди заспівати й на рідній Житомирщині. Тут починався її творчий шлях, тут зароджувалася мрія стати артисткою. Її історія надихає талановитих хлопців та дівчат, які роблять перші несмілі кроки до здійснення своїх мрій.

    «Бажаю вам, друзі, попри все, йти до наміченої мети, розвивати талант, даний Богом. І своїм мистецтвом, своєю працею прославляти Творця. Якщо віриш - обов'язково досягнеш успіху! З Божою поміччю, з вірою в серці і щоденною працею над собою можна підкорити будь-які вершини», – говорить іменита гостя, спілкуючись з юною троковицькою співачкою Анастасією.

    Символічним стало виконання пісні «Моя земля», текст якої був написаний нашим земляком Віктором Мельниченком саме на землі Оліївської громади, яка є для нього теж рідною. Музику ж створив популярний український співак та композитор, фіналіст телепроекту «Голос країни», переможець шоу «Співай, як зірка», учасник популярної команди «30+» (гумористичний телепроект «Ліга сміху») Артем Кондратюк. Ще одну пісню - «Вишневий пиріг», написану  тим же автором спільно з білоруським композитором Олександром Страцевським, глядачі неодмінно сприймають зі сльозами на очах. Адже в ній ідеться про найрідніших людей – наших батьків. Тож ця композиція прозвучала й для жителів Довжика.

      «Мені приємно співати для вас – мудрих, щирих жінок та сильних, добрих серцем чоловіків. Дякую за ваших талановитих дітей. Дякую за вашу любов! Співати на цій сцені для мене – велика радість, адже переважна частина моїх пісень написана саме тут», – звернулася до глядачів Лєна Дарк.

     Співачка запевняє, що жителі Оліївської ОТГ вже стали для неї рідними. Скажімо, торік на Покрову Лєна вітала жителів козацького села Троковичі, а трішки раніше була в журі Першого пісенного фестивалю на воді «Music Water Fest», який спільно з небайдужими однодумцями організувала Оліївська сільська рада на мальовничому озері в Кам’янці.

     ...У гості до батьків у Хорошів Лєна Дарк їздить дорогою, яка також пролягає через територію Оліївської ОТГ. Саме «польотам» цією міжнародною трасою артистка присвятила пісню «Полечу». Там є такі слова: «І я – мов збитий на арені матадор! Ну постривай, мій дорогенький автодор!».

     Добрий гумор і любов до рідної землі, щирих, добрих людей, які живуть і трудяться поряд, є характерними рисами творчості артистки. Глядачі відчувають цю любов і відповідають їй взаємністю.

    «Красуне! Ми любимо Вас!  Ви, як завжди – на висоті! Дякуємо за подаровану радість! Залишайтеся завжди такою ж позитивною!», - написали жителі Оліївської громади на сторінці співачки в соцмережі «Фейсбук».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь