Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Оліївської ОТГ впевнено крокує цивілізація. По нових дорогах...

Дата: 10.06.2019 10:51
Кількість переглядів: 753

    Фото без описуМи вже неодноразово повідомляли про посилену увагу Оліївської сільскої ради до приведення місцевих доріг до сучасного стану.

Останнім яскравим прикладом такої турботи про своїх громадян став початок капітального ремонту вулиці Матросова у с.Троковичі. Адже ще якихось рік-півтора тому Троковицька сільська рада «туго» належала до не те щоб повністю, а десь так наполовину забутих районною та обласною владою територій. Це стосувалося усього – фінансування та розвитку освіти, медицини, культури, інфраструктури. Але найбільше потерпали мешканці Трокович та Некрашів від  жахливого стану сільських доріг, які десятиліттями не бачили дієвого ремонту та не знали, що таке асфальт.

    Ця принизлива для сільчан тенденція почала руйнуватися після утворення Оліївської об’єднаної громади. І ось у середині травня нинішнього року, за наполягання депутата Василя Мазка, в Троковичах розпочався капремонт згаданої вул. Матросова. А на сьогодні ця перша в історії Трокович заасфальтована вулиця протяжністю 749 метрів вже майже готова до прийомки. До речі, вона після ремонту  дасть змогу дітям та дорослим безперешкодно, по твердому покриттю, а не багнюкою, дійти та доїхати до місцевого дитячого садочка та до нового стадіону, про початок будівництва якого ми вже повідомляли у матеріалі «Незабаром у Троковичах буде сучасний стадіон!»

    Додамо, що депутатський корпус та керівництво Оліївської сільської ради розподіляють кошти на капремонт доріг виважено та у порядку необхідності і черговості. Тож днями розпочнуться ремонтно-будівельні роботи у Світині, де буде облаштовано асфальтне покриття по вулицях Садова, Івана Франка та провулку Івана Франка. А на останній 20-й сесії Оліївської сільської ради було затверджено необхідну документацію для капремонту  у Світині відрізку дороги від вулиці Січових Стрільців до сільського кладовища.

 

    Відділ по зв’язках з громадськістю Оліївської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь