Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ відзначили свято Інтелекту, Гордості й Таланту

Дата: 06.06.2019 15:46
Кількість переглядів: 481

    Досвідчені педагоги знають, що для потужного розвитку підростаючого покоління надзвичайно важливо створити такі умови, які сприяли б навчанню відповідно до рівня розвитку, забезпечували б у процесі навчання розвиток здібностей та інтересів і обов’язково талантів кожної дитини.

    Саме тому Оліївською сільською радою було розроблено Програму заохочення талановитих дітей. Адже діти нашої громади - майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь, надія і сподівання кожного дорослого.

    І от 6 червня 2019 року в будинку культури села Оліївка пройшло справжнє свято - свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначили найкращих учнів і вчителів, які гідно представили нашу громаду на олімпіадах, змаганнях, турнірах  і конкурсах.

    Ведучий цього захоплюючого дійства Олег Рогов надав слово для відкриття свята Інтелекту, Гордості й Таланту секретарю Оліївської сільської ради Т.Г. Курінній та начальнику відділу освіти ради Л.М Хоцькій. Виступаючі зазначили, що «сьогодні тут, в нашому залі - кращі з кращих. Тут ті, хто славиться навчальними досягненнями, ті, хто заглиблюється в таємниці наук і досліджень. Тут ті, хто, не шкодуючи себе на бігових доріжках і ігрових майданчиках, завойовує призи та медалі. Ті, хто дарує свій талант, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам. Запальні, яскраві, неповторні та рідненькі.…».

    А далі кращим з кращих вихованців Кам’янської, Оліївської, Некрашівської гімназій та Троковицького природничо-екологічного ліцею було вручено цінні подарунки. Як зазначив ведучий, «сьогодні ми відзначили саме тих  дітей, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками в класних журналах, множаться дослідженнями та власними відкриттями майбутніх академіків і авіаконструкторів, лікарів і політиків, майбутніх будівничих нашої України. Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила».

    Уся ця вміло організована «концертно-нагороджувальна» програма супроводжувалася яскравими виступами талановитих учасників учнівської   художньої самодіяльності. Бурхливими оплесками педагоги, батьки та присутні в залі учні зустрічали й проводжали Діану Сич з Троковичів, групу «Домісолька» (Некраші), танець-мікс «Дівчат запальних» з Кам’янки, пісню «Ми за мир» та сценку «Учительська доля» (Оліївка), танець «Мамба 5» у виконанні Валерії Бурової (Кам’янка), Дарину Кохан та Анастасію Охрімчук («Загадай бажання», Некраші), Катерину Жук («Тримай», Троковичі), танець випускників 4-го класу «Флешмоб» (Оліївка) та пісню у виконанні Олександри Мамрай «Щаслива мить» з Троковичів.

    На закінчення свята зі сцени пролунали ось такі чудові слова, сказані головним спеціалістом відділу освіти Оліївської сільської ради Іриною Басун, які можуть бути лейтмотивом сьогоднішньої неординарної події: «Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність, вміння бачити проблеми в сучасному світі, намагатися дослідити та розв'язати їх - ось характерні риси наших дітей. Начитані, ерудовані, наполегливі, вони не тільки навчаються на відмінно, а й беруть активну участь у житті нашої громади.

    В унісон з нашими серцями б’ються сьогодні і серця ваших батьків. Вони сьогодні з нами і з гордістю спостерігають за кожним вашим рухом. Серце батьків завжди в тривозі за  своїх дітей. Але сьогодні вони випромінюють тільки безмежне тепло своїх сердець вам, щоб ви були щасливі й подолали всі труднощі й негаразди, щоб ви були першими.

    І нехай щороку поповнюються наші Сузір’я новими талановитими зірочками, і збагачується і розширюється наша талановита дитяча родина. Зі святом».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь