Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ завершилося святкування Дня останнього дзвоника

Дата: 31.05.2019 15:04
Кількість переглядів: 399

    Фото без опису31 травня пролунали останні дзвоники в Некрашівській та Кам′янській гімназіях Оліївської сільської ради.

    В урочистостях взяли участь секретар ради Т.Г. Курінна, заступник Оліївського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади В.М. Петрук, старости Троковицького та Кам’янського старостинських округів Н.І. Рубан та А.В. Колокольцев, начальник відділу освіти сільської ради Л.М. Хоцька та головний спеціаліст відділу освіти І.О. Басун, директори Некрашівської гімназії А.Д. Кравчук та Кам’янської – О.Д. Рябчук.

     Як і зазвичай, на святах було багато квітів, вітань, щирих побажань випускникам, учням, які ще продовжуватимуть навчання та їх батькам.

    Окремо зазначалося, що Оліївською сільською радою для навчальних закладів громади створюються  умови   для   виявлення   і   розвитку   творчих  здібностей  і  обдарувань   талановитої  молоді, і це позитивно відображається на результатах навчання та виховання. Так, учениця  9 класу  Некрашівської гімназії Надія Химач посіла ІІ місце  в районній олімпіаді з історії, була учасницею олімпіад з української мови, російської мови, математики, хімії. А вихованці Кам’янської  гімназії  Микола Грамотенко та  Дар′я Дем′янчук стали учасниками обласного етапу конкурсу колективів екологічної просвіти.

    Також гімназисти обох навчальних закладів взяли активну участь в обласному фотоконкурсі, конкурсі учнівських малюнків «Космічні фантазії», є учасниками інтерактивних конкурсів «Кенгуру» та «Левеня», долучилися до проведення фестивалю «У світі казки чарівної», брали участь у спортивних змаганнях «Шкільної футбольної ліги» Житомирського району тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь