Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Секретар Оліївської сільської ради та депутати прозвітували перед громадами Світина, Кам’янки та Сонячного

Дата: 09.04.2019 09:53
Кількість переглядів: 403

    Фото без опису6 квітня 2019 року, відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів

місцевих рад, частини 7 статті 42, частини 3 статті 54-1, пункту 12 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» секретар Оліївської сільської ради Т.Г. Курінна та депутати сільської ради прозвітували на загальних зборів громадян за місцем проживання, взяли участь в громадському обговоренні цих звітів та прийняли до відома й виконання пропозиції, зауваження і побажання громадян.

    Зокрема, у селі Світин після звіту секретаря сільради Т.Г. Курінної та  депутатів Й.П. Кучинського і  Б.І. Ткаченка сільчани внесли пропозиції щодо покращення роботи місцевого фельдшерського пункту, будівництва та ремонту доріг, облаштування підліткового спортмайданчика та додаткового дитячого ігрового майданчика, упорядкування кладовища та реконструкції на його території культових знаків.

    Так само активно відбулося обговорення звітів секретаря ради та депутатів І.О. Богдан, Р.В. Стасюка  і  А.І. Лисенка у Кам’янці. Як і у Світині, кам’янчан найбільше турбує стан пасажирських перевезень, необхідність наведення порядку на кладовищі, зокрема, видалення старих дерев, облаштування тротуару на вулиці, якою діти йдуть до Кам’янської гімназії. Також присутні на зборах просили від імені усіх жителів Кам’янки допомоги у розв’язанні давньої проблеми – ремонту покрівлі гімназії.

    У селі Сонячне, де 6 квітня також звітували секретар Оліївської сільської ради Т.Г. Курінна та депутати від цього села Н.В. Маркеєва і О.В. Ковальчук, жителями теж було висловлено чимало слушних зауважень та пропозицій. Зокрема, люди  вимагали встановити на вулицях Андріївській та І.Сікорського, які проходить через село, засоби примусового обмеження швидкості руху автотранспорту, облаштувати на в’їзді до Сонячного автобусну зупинку та упорядкувати урочище «Соснина».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь