Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Оліївської громади! Шановні керівники підприємств, установ та організацій! Шановні підприємці!

Дата: 01.04.2019 11:48
Кількість переглядів: 378

    Фото без опису27 березня цього року виконавчим  комітетом  Оліївської  сільської  ради,

з метою забезпечення утримання території населених пунктів Оліївської сільської ради у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів в громаді було затверджено заходи  у рамках  проведення  щорічної  акції  «За  чисте  довкілля»  та  Дня  благоустрою  території  населених  пунктів  сільської  ради.

    Зазначеними заходами передбачено провести з 29.03.2019 по 29.04.2019 місячник «За чисте довкілля» із приведення в належний санітарний стан територій населених пунктів, здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень загального, обмеженого та спеціального призначення.

    Роботи із санітарного очищення, приведення у належний стан кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань пропонується завершити до проведення поминальних днів. Також встановлено єдиний санітарний день – четвер.

    Заходами передбачено забезпечити проведення в рамках Дня благоустрою акції із благоустрою територій пам’яток культурної спадщини. Особливу увагу звернути на благоустрій територій будинків, споруд, їх комплексів (ансамблів), окремих поховань та некрополів, місць масових поховань померлих та загиблих військовослужбовців (у тому числі іноземців), які загинули у війнах, внаслідок депортації та політичних репресій на території району, місця бойових дій, визначні місця, пов'язані з важливими історичними подіями.

    Рішенням виконкому пропонується забезпечити проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів громади із залученням підпорядкованих підприємств та організацій, громадських, молодіжних організацій, волонтерів, активістів.

    Також заплановано провести інвентаризацію аварійних дерев та вжити заходів щодо їх видалення та розробити заходи та затвердити графіки виконання робіт із закріпленням територій населених пунктів за підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності, які здійснюють діяльність на відповідній території.

    Тож прошу усіх долучитися до проведення  щорічної  акції  «За  чисте  довкілля»  та  до поліпшення благоустрою  території  населених  пунктів  сільської  ради.

 

    З повагою –

    секретар Оліївської сільської ради                   Т.Г. Курінна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь