Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ затверджено перспективний план розвитку на 2019-2021 роки

Дата: 26.02.2019 17:43
Кількість переглядів: 571

    26 лютого 2019 року у селі Кам’янка відбулося виїзне засідання ради

регіонального розвитку при Житомирській облдержадміністрації, на якому було обговорено та затверджено перспективний план  розвитку Оліївської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

    Участь у нараді взяли керівник апарату облдержадміністрації О.Шатило, голова Житомирської РДА С.Микитюк, секретар Оліївської сільської ради Т.Курінна, заступник сільского голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. Петрук, депутати та помічники депутатів, члени виконкому, керівники структурних підрозділів сільської ради,  комунальних підприємств, закладів ОТГ, керівники та представники промислових підприємств, приватні підприємці.

    Прийнятим перспективним паланом, зокрема, передбачено: виготовлення ПКД на ремонт доріг Кам’янка-Новоселиця, с.Світин – траса Київ-Чоп, Троковичі-Некраші; повна термосанація приміщення ФАП у с. Кам'янка; придбання приміщення під ФАП у с. Довжик; будівництво амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом в с.Оліївка; обладнання спортивного майданчику на території Кам'янської гімназії; встановлення дитячих майданчиків на вул. Молодіжна, вул. Литовська в с. Оліївка; реконструкція стадіону зі встановленням штучного покриття та дитячого майданчика в с. Оліївка; будівництво спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям в с. Троковичі; будівництво адмін. приміщення Оліївської сільської ради; придбання шкільного автобуса для Троковицького природничо-екологічного ліцею; придбання кабінетів хімії та біології для Троковицького природничо-екологічного ліцею; повна термосанація 3-х приміщень Троковицького ліцею перекриттям даху та заміною вікон; будівництво Оліївського закладу дошкільної освіти; повна термосанація 3-х приміщень Троковицького ліцею (корпус №1,№2, їдальня) з перекриттям даху та заміною вікон; добудова приміщення Кам′янської гімназії зі спортивним залом та внутрішніми санвузлами; будівництво клубу у с. Світин.

    Основні положення перспективного плану  розвитку Оліївської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки мають бути враховані при затвердженні обласного плану, яке заплановане на 11 березня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь