Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Валерій Петрук від імені Оліївської ОТГ підписав меморандум про співпрацю

Дата: 26.02.2019 16:56
Кількість переглядів: 541

    Заступник Оліївського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М. Петрук 25 лютого 2019 року підписав від імені Оліївської ОТГ меморандум про співпрацю між Житомирською, Оліївською, Тетерівською, Станишівською та Глибочицькою громадами.

    Обговорення та підписання Меморандуму відбулося, як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, в приміщенні Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, де й зібралися представники Житомирської, Оліївської, Тетерівської, Станишівської та Глибочицької об’єднаних територіальних громад для обговорення подальшої співпраці та партнерства.

Прес-службою міськради зазначається, що в рамках проекту «Партнерство міських та сільських територіальних громад, як ефективного інструменту місцевого економічного розвитку», який реалізовує Інститут Громадянського Суспільства за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», голови суміжних громад зі своїми командами напрацювали ідеї для проектів.

    «Громади мають спільну ціль – розвиток економіки та зростання якості муніципальних послуг. Разом, об'єднавши свої зусилля, досягнути таких цілей буде простіше», - вважає Василь Невмержицький, директор Житомирського ЦРМС.

    До роботи долучились команди міст обласного значення та суміжні з ними громади. За декілька годин роботи фахівці громад визначили пріоритетні напрямки для роботи та написання проектів.

    Ці проекти будуть супроводжувати фахівці громадської організації «Інститут Громадянського суспільства» для отримання організаційної та технічної допомоги у впровадженні проектів регіонального розвитку із започаткуванням співробітництва територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь