Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївську ОТГ відвідали фахівці Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування та Київського міжнародного інституту соціології

Дата: 30.01.2019 16:21
Кількість переглядів: 638

    Фото без опису29 січня 2019 року відбувся інформаційний візит до Оліївської ОТГ директора Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування В.І. Невмержицького та представника Київського міжнародного інституту соціології В.А. Миронюка

в рамках широкомасштабного опитування програмою «U-LEAD з Європою» 665 об’єднаних територіальних громад України щодо надання державних інвестицій для місцевого економічного розвитку.

    У ході візиту за «круглим столом» гості та секретар Оліївської сільської ради Т.Г. Курінна, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М. Петрук, начальники структурних підрозділів та спеціалісти апарату сільської ради детально розглянули та проаналізували соціально-економічний стан громади та попередньо визначили можливі пріоритетні напрямки інвестицій для розвитку Оліївської ОТГ.

    Як зауважив Василь Іванович Невмержицький, напрацьована під час зустрічі інформація сприятиме визначенню шляхів розвитку різних сфер життєдіяльності громади, зокрема, інфраструктури та налагодженню співпраці з інвесторами. Також, наголосив Василь Невмержицький, після завершення анкетування на місцевому рівні  розпочнеться дослідження фахівців інституту соціології, яке має завершитися до травня поточного року. За його результатами в рамках програми «U-LEAD з Європою» буде підготовлена аналітична інформація про потреби 665 громад та пропозиції щодо їх практичної підтримки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь