Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська ОТГ: передноворічні відвідини освітян

Дата: 29.12.2018 13:15
Кількість переглядів: 713

    Фото без описуНапередодні новорічних свят секретар Оліївської сільської ради, виконуючий обов’язки Оліївського сільського голови А.М. Мельниченко  разом із начальником гуманітарного відділу Л.М. Хоцькою відвідали заклади освіти громади.

    У ході зустрічей з педагогічними колективами  було озвучено ряд нагальних освітянських проблем. І хоча заходи щодо розвитку галузі освіти передбачено у програмі соціально-економічного розвитку громади на наступний рік, поточні проблеми виникають чи не щодня і потребують оперативного вирішення.

    Так,  у Кам′янському ЗДО, за словами директора Т.С. Ямкової, потребує термінової заміни холодильне обладнання. Також потрібно скорегувати передбачену програмою розвитку освіти перебудову приміщення закладу. Директор Кам′янській гімназії О.Д. Рябчук озвучила нагальну глобальну проблему на сьогоднішній день – облаштування біотуалетів, які були придбані за кошти громади.

    Активними в обговоренні планів та наданні пропозицій щодо вирішення проблем були педагоги Некрашівської гімназії та Троковицького природничо-екологічного ліцею.  Так, директор  ліцею В.В. Кирийчук першочерговим завданням вбачає проведення термосанації закладу та побудову внутрішніх санвузлів. Також у Троковицькому ліцеї А.Мельниченко та Л.Хоцька поспілкувалися з педагогами щодо забезпечення кабінетів хімії та біології відповідними реактивами, тому що матеріальна база для вивчення даних дисциплін не поповнювалися десяток років.

    Однією з головних проблем, яка потребує вирішення,  є підключення до мережі інтернет Кам′янського та Некрашівського ЗДО та Некрашівської гімназії. Також музкерівником Некрашівської гімназії було піднято проблему відсутності мікрофонів  для належної організації виховних заходів та свят.

    Оліївські  педагоги на чолі з т.в.о. директора М.О. Федоренко підняли питання забезпечення кабінету трудового навчання та спортивного залу.

    У кожному із відвіданих закладів педагоги наголошували на відсутності у необхідній кількості комп′ютерної та оргтехніки. Вчителі також підняли питання оплати відряджень на семінари та олімпіади з навчальних предметів.

    Виконуючий обов’язки Оліївського сільського голови Анатолій Мельниченко запевнив педагогічних працівників, що поступово всі питання будуть вирішуватися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь