Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська громада підкорює танцювальний Олімп…

Дата: 26.12.2018 11:14
Кількість переглядів: 932

    Фото без опису…Прикрашаються новорічні ялинки, в клубних установах та освітніх закладах проводяться новорічні театралізовані ранки, діти і дорослі не лише з нетерпінням чекають на настання Нового року, а й готують для нього свої творчі дарунки. Ось і 23 грудня у спортивно-розважальному комплексі «ФОК» відбувся фестиваль-конкурс зі спортивного бального танцю «Новорічні візерунки», який зібрав понад 300 талановитих танцюристів з усіх куточків нашої області, щоби вони позмагалися у танці та продемонстрували свої хореографічні вміння.

    Участь у фестивалі-конкурсі взяли танцювальні клуби «Мелодія» (Оліївська ОТГ), «Кристал», «Мрія», «Колібрі» та «Salva» з Житомира, Коростеня, Черняхова, а організаторами фестивалю виступили клуб спортивного танцю «Мелодія» (керівник О. Супрунчук) та спортивно-танцювальний клуб «Кристал» (керівники Ю. Кравчук і П. Нагорський).

    У конкурсній програмі нашу громаду гідно та на високому рівні представили маленькі танцюристи з сіл Троковичі, Довжик, Кам’янка, Сонячне. За їх виступами слідкували як маленькі гості, так і поважна група підтримки - їхні батьки.

    Приємним сюрпризом для усіх спортсменів стали солодкі подарунки, вручені Святим Миколаєм разом зі своїми помічниками, показові виступи чемпіонів України зі спортивних танців, святкова ялинка та багато інших гарних несподіванок. Тож залишається лише щиро подякувати організаторам за запрошення, а батькам та тренерам - за професійну підготовку дітей нашої громади у заході і побажати продовження цієї такої необхідної для підростаючого покоління роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь