Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарний відділ Оліївської сільської ради провів нараду з директорами закладів освіти

Дата: 18.12.2018 09:25
Кількість переглядів: 587

    Гуманітарним відділом Оліївської сільської ради, згідно річного плану роботи, щомісяця проводяться наради з директорами закладів освіти. На останній такій нараді було розглянуто актуальні питання, які прямо чи опосередковано стосуються діяльності навчальних закладів.

    Завідувач військово-облікового бюро сільської ради О.А. Сидорчук роз′яснила порядок обліку військовозобов’язаних.

    На нараді спільно з головним бухгалтером ради Н.М. Бондар було вирішено поточні питання харчування та обліку підвезення учнів і вчителів.

    Головний спеціаліст гуманітарного відділу І.О. Басун доповіла про наслідки перевірки ділової документації у закладах освіти та провела з директорами та заступниками директорів з навчально-виховної роботи майстер-клас із написання наказів.

    Також спільно з начальником гуманітарного відділу Л.М. Хоцькою було вирішено чимало інших нагальних освітянських питань, зокрема: про участь учнів у ЗНО у 2019 році та у ІІ турі учнівських олімпіад з базових дисциплін і  МАН, про участь педагогічних працівників у конкурсі «Учитель року- 2019» та педагогічній виставці «Сучасна освіта Житомирщини».

    Крім того, начальником відділу було звернуто увагу присутніх на неналежну роботу методичних комісій  та організацію гурткової роботи у закладах освіти та дано рекомендації щодо налагодження відповідного контролю за нею та забезпечення  її результативності.

    Окремо Л.М. Хоцька зупинилася на удосконаленні профілактики протиправної поведінки у закладах освіти в умовах відсутності у закладах освіти фахівців психологічної служби.

    У ході наради було погоджено план курсової перепідготовки педпрацівників на 2019 рік, обговорено стан дотримання правил безпеки в роботі котелень та узгоджено графік навчання керівного складу з питань протипожежної безпеки та охорони праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь