Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оліївській ОТГ облаштовують авто-мототрек

Дата: 08.11.2018 13:33
Кількість переглядів: 626

    Як стверджується на веб-сайті Житомирської ОДА, «з наступного року в с. Оліїївка буде працювати новий авто-мототрек, який розрахований не лише для тренувань, але й стане майданчиком видовищних змагань.

Ця ініціатива від ГО «Житомирська обласна громадська організація «Клуб «СПОРТ-МОТО» реалізовується в рамках гранту від Житомирської ОДА.

     «Ідеї створення авто-мототреку вже два роки і, нарешті, сьогодні ми завершуємо його побудову. Це дуже важлива подія у розвитку мотокросу в області. Адже тепер наші спортсмени матимуть змогу безперервно проводити підготовку до змагань.  Сподіваємось, що наступного року ми будемо проводити тут змагання», - відмітив голова ГО «Житомирська обласна громадська організація «Клуб «СПОРТ-МОТО» Олег Ліпінський.

    Траса авто-мототреку  облаштовується перепонами, що передбачають спеціальні атрибути кросових змагань, трампліни, які кидають догори та вниз, ряд хвиль та «сприжок».

    Загальна сума проекту становить 350 тис. грн., а сума грантової підтримки 90 тис. грн.

    Ініціатори побудови авто-мототреку наголошують й на тому, що його поява підвищить туристичну привабливість та сприятиме  позитивному іміджу розвитку спорту Житомирської області.

    Довідково. За результатами участі у змаганнях 2016 року Громадська організація «Житомирська обласна громадська організація «Клуб «СПОРТ-МОТО» стала призером у фіналі Кубку України та чемпіонату України. У 2017 році Федерація мотоциклетного спорту України в Житомирській області, у складі спортсменів міста Житомира, зайняла І місце серед клубних команд та виграла командний Кубок України з мотокросу та зайняла І місце – у фіналі Кубку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь