Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перші кроки на шляху до зростання…

Дата: 05.11.2018 16:03
Кількість переглядів: 926

    Відомо, що танець – один з найпрекрасніших видів мистецФото без описутва, одна з найдавніших мов, оволодіти якою при бажанні може кожен з нас. І діти Оліївської громади підтвердили це.

Адже нещодавно в ОТГ було запроваджено заняття для дітей зі спортивних бальних танців. На чолі танцювального клубу «Мелодія» стали професійні тренери Олег Супрунчук та Вікторія Манакова. І ось, уперше, на престижному всеукраїнському чемпіонаті зі спортивних бальних танців «Golden autumn -2018», діти нашої громади мали можливість представити свої танцювальні досягнення перед професійними суддями міжнародного класу. Житомир, Біла Церква, Рівне, Коростишів, Бердичів, Мінськ і Оліївська громада – ось далеко не повний список учасників цього турніру. Приємно було бачити вогонь у очах, прагнення здобути нагороди серед спортсменів. Талановитих танцюристів голосно підтримувала ще одна команда – родина задоволених і захоплених батьків учасників, які старанно намагалися підтримати перший виступ своїх маленьких зірочок.

    …Цей дебют у трьох категоріях був лише першим кроком до зростання талановитих дітей Оліївської громади. А вже цієї суботи в м.Коростень учасників турніру від Оліївської громади буде вдвічі більше (спробують свої сили у танцювальному турнірі діти з сіл Троковичі, Кам’янка та Сонячне). Тож побажаємо їм вдалих виступів та найвищих нагород….



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь