Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконкому Оліївської сільської ради

Дата: 01.11.2018 16:35
Кількість переглядів: 418

Фото без опису    31 жовтня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому Оліївської сільської ради під головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М. Петрука та за участю окремих депутатів.

    У ході роботи виконком розглянув звіт про виконання бюджету сільської ради за 9 місяців 2018  року, який представила начальник  фінансового  відділу Л.П. Дякевич.

    Про стан справ щодо медичного обслуговування та профілактики інфекційних захворювань серед населення сільської ради доповів головний спеціаліст гуманітарного відділу А.О. Карпишин.

    Головний спеціаліст відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури ради Є.Є. Гуленко ознайомила присутніх з ходом виконання рішення виконавчого комітету сільської ради від 27 червня 2018 р. «Про пропозиції (вимоги) депутатів Оліївської сільської ради щодо проведення повторної перевірки технічного та санітарного стану закладів торгівлі, розташованих на території ради» та про заходи щодо усунення недоліків згідно припису управління Житомирського  районного  відділу управління державної  служби  України з надзвичайних  ситуацій у Житомирській  області.

    У ході обговорення вищезазначених питань порядку денного додатково було вирішено винести на розгляд сесії сільради пропозицію щодо введення посади інспектора з благоустрою.

    На пропозицію головного спеціаліста з питань соціального захисту населення та праці сільської ради Д.В. Пелехівського члени виконкому підтримали подання клопотання до Черняхівської районної державної адміністрації щодо направлення подання до Президента України про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Троковичі Черняхівського району Бондаренко В.П., яка народила та виховала 5 дітей.

    Також на засіданні виконкому було вирішено ввести до штатного розпису Троковицького природничо-екологічного ліцею посаду водія транспортного засобу для забезпечення підвозу орендованим маршрутним автобусом школярів, педагогів та медпрацівників до сіл Некраші, Троковичі та до Черняхова.

    Повністю рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на веб-сайті ради найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь