Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати завезли дітям шкільні дошки та перевірили хід ремонту будинку культури в Некрашах

Дата: 31.10.2018 10:16
Кількість переглядів: 721

    Нещодавно, на численні прохання батьків та педагогічних працівників, Оліївською сільською радою для шкільних класів було придбано першу партію нових сучасних дощок та необхідного приладдя для них.

А вже 30 жовтня 2019 року секретар Оліївської сільської ради, депутат Анатолій Мельниченко, голова постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку ради Олександр Готич, член цієї комісії Андрій Сич та начальник гуманітарного відділу сільської ради Лариса Хоцька особисто відвезли та розвантажили довгоочікувані подарунки по школах. Зокрема, для Оліївської гімназії було передано чотири класні дошки для кабінетів математики, зарубіжної літератури, української мови та біології. Чотири дошки отримали учні початкової школи Троковицького природничо-екологічного ліцею та одну - п’ятикласники-ліцеїсти. Першокласники та четвертокласники Некрашівської гімназії також отримали по новій класній дошці, а ще дві нові дошки депутати занесли до математичного кабінету  та майстерні.

    Директори Троковицького ліцею Василь Кирийчук, Некрашівської гімназії Алла Кравчук та представники адміністрації Оліївської гімназії висловили глибоку вдячність Оліївській сільській раді та особисто депутатам за надану допомогу.

    Також депутати ознайомилися з ходом здійснення ремонтних робіт приміщення некрашівського  будинку культури та виявили ряд недоліків, які, на їх думку, потребують негайної перевірки службою технічного нагляду з подальшим їх усуненням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь