Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївка та Піщанка відсвяткували свій День…

Дата: 24.09.2018 17:03
Кількість переглядів: 693

     22 вересня  2018 року в с.Оліївка відбулося святкування Дня сіл Оліївка та Піщанка.

    Захід організовано та проведено Оліївською сільською радою за сприяння депутатів ради Світлани Бекманюк, Олександра Готича, Віктора Консевича, Валентина Кравченка, Ігоря Ковальчука та В'ячеслава  Піонтківського.

    Присутніх від імені депутатського корпусу та Оліївської сільської ради привітав її секретар Анатолій Мельниченко.

    Батутні комплекси, атракціони, аніматори, циркові артисти, аква-грим, цукрова вата, безліч солодощів під час конкурсних програм не дозволили найменшим учасникам святкування сумувати упродовж усього дня.

    Під час свята у рамках проекту «Активна Громада. Право Вибору», за підтримки Оліївської ОТГ, відбулася презентація посібника «Інструментарій для громадян» у формі інтелектуально-спортивного квесту “Впливай!”. Захід провели ВІ «Активна Громада Житомирщини» на чолі з її координаторами Олексієм Пронозою та Володимиром Прошутею. Метою презентації було підвищити обізнаність громадян, особливо, активної молоді Оліївської ОТГ, розповісти про інструменти співпраці влади та громади  Квест настільки зацікавив молодь, яка була на святі, що кількість учасників перевищила заплановану організаторами - набралося аж 45, і ще були бажаючі вже після закінчення реєстрації. І, звичайно ж, усі учасники отримали призи за старання та активність: дипломи переможців, гумові браслети «Активна Громада Житомирщини», солодкі тортики, патріотичні календарі, газети «Наші Вісті» та посібники «Інструментарій для громадян».

    Продовжилося святкування концертною програмою за участю кращих виконавців Оліївської громади. Єлизавета Біденко, Марина Рубан, Вікторія Тужикова, Олександр Випорхонюк, Олександр Котвіцький, маленькі джентельмени та грайливі дівчатка з дошкільного закладу «Бджілка» с.Некраші, вокальне тріо с.Сонячне, вокальний ансабль «Сонечко», немов єдина дружня родина, створили гарний настрій усім, хто завітав на свято.

    У ході відзначення пані Світлана, представник депутата обласної ради Руслана Павлюка, подарувала від його імені дітям громади футбольні м’ячі.

    Затамувавши подих, майже 200 жителів Оліївки та Піщанки чекали на результати розіграшу справжнього поросяти Олійки. Пані Галина, почувши свій виграшний номер, до останньої секунди не могла повірити у свою перемогу. «40 років працювала на фермі вірою і правдою, і ось … буває ж таке», - цитуємо слова переможця.

    Приємною родзинкою став виступ вокального гурту «Веселі паняночки» із с.Кодня, які неначе яскраве сонце зігріли усіх мешканців громади.

    Навіть накрапаючий дощ не став на заваді виступу підкорювачів полум’я, першій школі вогню «Дім Сонця».

    Завершилося святкове дійство неймовірним музичним сетом від DJ Gorbunov. На жаль, дощ таки змусив припинити концертну програму, хоч люди ще довго не хотіли розходитись. Проте, вже незабаром, а саме 29 вересня, на гостини запрошує с.Світин, де на гостей чекатиме не менш насичена програма та багато нових приємних сюрпризів.

 

    Валерій Терновий.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь