Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконкому Оліївської сільської ради

Дата: 29.08.2018 18:16
Кількість переглядів: 497

29 серпня 2018 року під головуванням очільника громади Михайла Скока відбулося чергове засідання виконкому Оліївської сільської ради.

Упродовж засідання члени виконкому розглянули питання «Про реалізацію власних і делегованих повноважень в галузі житлово-комунального господарства та будівництва відповідно до ст. 30, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з доповіддю по якому виступив  начальник відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури сільської ради В.Б. Городнюк.

Доповідач детально прозвітував про роботу відділу упродовж п’яти місяців з часу його створення, розповів про хід підготовки до опалювального сезону, хід виконання програм сільської ради щодо розвитку житлового будівництва, забезпечення пожежної безпеки та захисту населення, благоустрою населених пунктів, ремонт комунальних доріг, відновлення вуличного освітлення, поліпшення водопостачання та водовідведення в населених пунктах громади.

Державний реєстратор Оліївської сільської ради Т.В. Гур’єва розповіла про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг та провела для присутніх бліц-тренінг з окремих питань державної реєстрації.

Про план заходів щодо святкування 90 річчя від дня заснування Оліївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Оліївської сільської ради Житомирського району Житомирської області  доповіла начальник гуманітарного відділу сільської ради Л.М. Хоцька.

Також на засіданні виконкому було розглянуто питання «Про делегування АТ «Житомиробленерго» функцій замовника електрофікації території житлового масиву «Хутір дальній» та «Про делегування АТ «Житомиробленерго» функцій замовника електрофікації території», суть яких роз’яснила головний спеціаліст відділу кадрового та правового забезпечення ради Л.М. Заворотнюк.

З усіх розглянутих питань після обговорення, з урахуванням пропозицій та зауважень, було прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь